Reviews

Ik kan zelf heel veel vertellen, maar liever nog laat ik anderen aan het woord. Wat vonden anderen van de samenwerking met mij? Je leest het hier.

Debby Lakerink
Debby Lakerink
Styled by Debby

Ik leerde Andrea kennen via Instagram en volgde haar al een poosje. Hier kon je je opgeven voor een gratis scan, deze won ik. Andrea is hier echt geweldig in.
Na deze scan heb ik een zoekwoord en hashtag onderzoek door haar laten doen. Dit scheelt mij zoveel energie en tijd als ik dit zelf had moeten doen. Ik ben dus dik tevreden over alle input!

Liliam van Wezel
Liliam van Wezel
Trainer en coach bij het Trainers Collectief

Het is heel fijn samenwerken met Andrea. Ze denkt mee, schakelt snel en stelt mijn collega's en mij zo in staat om onze aandacht en energie op onze ontwikkelingstrajecten te richten. Haar opleidingservaring komt daarbij goed van pas!

Maarten Pijpers
Maarten Pijpers
Eigenaar Uitblinkend

Andrea ondersteunde mij bij diverse managementtaken. Ik kan werkzaamheden volledig aan Andrea overlaten en kan er vanuit gaan dat ze goed worden opgepakt. Hierdoor houd ik de focus op zaken die voor mij als ondernemer belangrijk zijn. 

Joris Voest
Joris Voest
Eigenaar bouwbedrijf Oostwest

Ik heb het plezier en privilege gehad om intensief met Andrea samen te werken. Het meest blijft mij bij dat zij niet zozeer aan haar eigen projecten wilde werken, maar juist betrokken was bij iedereen zijn projecten. Haarscherp had zij door waar extra capaciteit of denkkracht nodig was. Ik kan haar van harte aanbevelen.