Portfolio Online met Andrea

Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die ik heb gemaakt voor klanten. 

 

Naast websites en online leeromgevingen, bied ik ook hulp bij het inrichten van mailfunnels in MailBlue, het koppelen van een kalender aan je website en meer zaken die gerelateerd zijn aan websites.

lotteromijn.nl

Knallend!

Lotte wilde een eenvoudige opgebouwde website met niet teveel pagina's. Wel moest het bij haar persoonlijkheid passen, dat is belangrijk voor haar. Door de prachtige foto's die ze heeft laten maken en de knalkleuren die we samen hebben uitgezocht, in combinatie met witte achtergronden en zwart-witte foto's, is het een mooie gebalanceerde website geworden. De teksten, die zijn geschreven door een tekstschrijver, zorgen ervoor dat de website helemaal af is.

1

samen-aanzet.nl

Vernieuwde website met webshop

Annemieke had al een website, maar was toe aan vernieuwing. De oude website was gedateerd en miste enkele mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om tickets voor workshops te verkopen. 

Met een nieuwe huisstijl, nieuwe foto's en boordevol nieuwe ideeën zijn we aan de slag gegaan om deze website te realiseren. Met een prachtige resultaat en inclusief webshop met heel veel workshops en heldere overzichten. 

3

annemarievandaalen.nl

Eenvoudigheid siert de mens

Annemarie wilde het vooral eenvoudig houden. Niet teveel poespas, tierelantijntjes, pop-ups, enz. Rust en eenvoud alsjeblieft! Maar wel met een primaire kleur, namelijk rood. Met een branding specialist ging zij aan de slag om haar huisstijl te bepalen. En daarna ben ik aan de slag gegaan voor Annemarie. Bij elke check kwam hetzelfde terug: rustig en eenvoudig, niet teveel gedoe. Iets dat voor mij, zo bleek, nog wel een uitdaging was, haha. Maar we zijn er zonder problemen uitgekomen en ik heb weer een tevreden klant met een hele mooie website. 

2

lydiamaaktfans.nl

Pepers en bananen!

Karin is van de pepers en bananen. Dat voert ze door in alles wat ze doet. Zo heb ik op een event een keer sokken met bananen erop gekregen en schreef zij op een ander event op echte bananen haar visitekaartgegevens om die vervolgens uit te delen. Geen wonder dus dat ook op haar website de pepers en bananen niet mochten ontbreken. En Karin houdt van veel en uitbundig en ook dat mocht op de website te zien zijn. En als laatste stond op haar wensenlijstje een webshop om tickets te verkopen voor haar events. 

Karin besloot tijdens het proces de naam van haar onderneming aan te passen. Daarbij hoort ook een nieuwe huisstijl en dus ging zij met een branding specialist aan de slag. De nieuwe huisstijl is geïmplementeerd op de website, de webshop werkt en de pepers en bananen vind je her en der verspreid over de website. Ook is Karin zelf inmiddels best bedreven in het aanpassen van haar website en dat is precies de bedoeling. Helemaal top!