Wie is Andrea?

Persoonlijk

Mijn naam is Andrea, 43 jaar geleden geboren aan boord van binnenvaartschip de "Espoir" in de Beatrixhaven in Werkendam. Je kunt mij dus met recht een schipperskind noemen. Mijn hele volwassen leven woon ik in (de in 2021 tot mooiste vestingstad van Nederland uitgeroepen stad!) Gorinchem. Ik heb de allerleukste, liefste, knapste en slimste dochter, Guusje (maar verder ben ik niet trots ;-)), geboren in januari 2020.

Mensen vinden me soms moeilijk te peilen, maar ik heb er geen moeite mee me kwetsbaar op te stellen en ontvang iedereen met een onbevooroordeelde blik. Als lid van de LHBTI gemeenschap, sta ik juist open voor datgene dat niet standaard is.

Ik ben rustig, bescheiden, denk goed over dingen na (verwacht dan ook niet altijd ter plekke een antwoord van mij) en geef eerlijk advies, ook als dat betekent dat ik niet de juiste persoon ben voor jou. Daar is namelijk niemand bij gebaat. Verder hou ik zeker wel van een grapje, ben ik goedlachs en, naar men zegt ;-), prima gezelschap met een goed luisterend oor.

Ervaring

In september 2020 heb ik me officieel als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wat een spannend moment was dat; nu moest ik het zelf gaan doen! Toen nog onder een andere handelsnaam, maar die werd al snel vervangen door Online met Andrea.

In 2021 rondde ik de training tot Web Assistant af bij Weblish. In deze training leerde ik WordPress websites maken en leerde ik alles wat daarbij komt kijken. Eindelijk een opleiding die bij me paste als een handschoen. Ik heb altijd interesse gehad in computers en het technische gedeelte daarvan. Daarbij heb ik eindeloos geduld om dingen uit te zoeken en doe dat dus ook tot ik een antwoord heb. En als ik er dan echt, echt, echt niet uitkom.. kan ik altijd nog terugvallen op mijn netwerk van experts op allerlei gebieden. Tot op de dag van vandaag heb ik geen moment spijt gehad van het zelfstandig ondernemerschap. Sterker nog: het allermooiste vind ik, als ik andere vrouwelijke ondernemers hun eigen stukje internet kan geven, met de uitstraling die bij hen past!

Denk jij nu: wat een tof wijf, daar wil ik mee werken! Plan dan direct een kennismakingsgesprek in en laten we kijken of wij die welbekende klik hebben om samen een mooi stukje internet voor jou te maken!

Brown Clean Grid Fashion Moodboard Photo Collage